BETALNINGSVILLKOR

LE SHOP erbjuder följande betalningsalternativ:

Kortbetalning. Betalning accepteras med Amex, VISA, MasterCard, Eurocard, Maestro och JCB. Välj Betal-/Kreditkort i kassan och fyll i kortägarens namn, kortnummer, kortets utgångsmånad och kortets CVC-kod. CVC-kod är de tre/fyra sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av kortet vid betalning med VISA, MasterCard, Eurocard och American Express. Kortuppgifter hanteras av PayEx betalväxel, vilken är certifierad enligt PCI DSS. Pengar dras direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen. I vissa fall använder vi oss av en s.k. 3D Securelösning när du betalar med kort. Du använder då en personlig PIN kod i ett extra steg innan betalningen slutförs.
Direktbetalning Nordea. Säker betalning över Internet för dig som är kund i Nordea och som är ansluten till deras internettjänster. Vid betalning kopplas du automatiskt vidare till inloggning och loggar in på vanligt sätt. Pengar dras direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.
Direktbetalning Swedbank. Säker betalning över Internet för dig som är kund i Swedbank och som är ansluten till deras internettjänster. Vid betalning kopplas du automatiskt vidare till inloggning och loggar in på vanligt sätt. Pengar dras direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.
Faktura hel- eller delbetalning privatperson. Vi erbjuder dig att antingen betala hela din faktura eller dela upp den i flera delar. Betalningsvillkoren är 14 dagar vid hel betalning. Vid betalning mot faktura gäller betalningstiden 14 dagar från den dag dina varor skickas från oss, därför är det viktigt att paketet hämtas ut från paketombudet så fort avisering skett. För att kunna använda dessa betalningsalternativ krävs ditt personnummer och en godkänd kreditbedömning hos vår partner samt att din order sänds till din folkbokföringsadress. Kreditbedömningen resulterar inte i en notering av omfrågningen hos kreditinstitut. När du handlar för mer än 6000 kr eller vill dela upp betalningen krävs även information om din årsinkomst.
Paypal Express Checkout. Check ut enkelt med ditt paypal-konto. Säkert och enkelt sätt att betala över nätet.
Betala vid Leverans. Betala när du hämtar ut dina varor. Enkelt för den som inte vill betala via en webbshop.
Prenumerera på våra Nyhetsbrev
Skriv din e-postadress här..
Skriv din e-postadress här..

Inspiration
april 2018 (1)